Skip to main content

amixon®-sekoitin jauhemaisten lisäravinteiden ja poretablettien valmistamiseen

Vitamiinit, hivenaineet ja funktionaaliset aineet sekä nestemäiset aromit, elintarvikevärit ja sidosaineet homogenisoidaan mikrohienoiksi amixon®-sekoittimessa.

Sekoitusastia täytetään typellä, jotta sekoitusprosessi tapahtuu ilman happea. Näin aineita suojataan hapettumiselta. Myös pienimmät komponentit, kuten hivenaineet ja entsyymit, jaetaan homogeenisesti. Myös agglomeraatio on mahdollinen.

Tällainen sekoitustapahtuma on erityisen hellävarainen. Sillä saadaan aikaan tablettimassoja ja funktionaalisia jauheita, joiden kuohkeus on homogeeninen, väri tasainen ja liukoisuus erinomainen.

amixon®-sekoittimen virtaus takaa ihanteellisen sekoituksen ilman kuolleita alueita. Sekoitinosat on laakeroitu vain ylhäältä, mistä käsin ne myös toimivat. Kuivat, kosteat ja suspendoituneet aineet sekoitetaan ihanteellisesti alhaisella kierrostaajuudella riippumatta niiden erilaisista hiukkasko’oista, irtotiheydestä ja virtausominaisuuksista. Jo noin 40–16 sekoituskierroksen jälkeen tuotetaan teknisesti ideaaleja sekoituslaatuja, jota ei voi käytännössä enää parantaa. ComDisc®-järjestelmä mahdollistaa miltei täydellisen, 99,997-prosenttisen tyhjennyksen.

amixon®-laitteet on toteutettu erityisen hygieenisesti, ja ne vastaavat EHEDG-, GMP- ja FDA-vaatimuksia. Ne ovat helposti puhdistettavissa käsin tai automaattisesti, kuiva- tai märkäpuhdistuksella. CleverCut®-ovet ovat sekoittimiemme hygieeninen kohokohta.

 jauhemaisten lisäravinteiden ja poretablettien valmistamiseen