Skip to main content

Kaksiakselinen pystysekoitin HM

Parhaat sekoitteet, hellävarainen, erittäin lyhyet sekoitusajat kuiville, kosteille ja viskoosisille materiaaleille

Kaksiakselinen pystysekoitin mahdollistaa hyvin hellävaraisen ja tasaisen sekoituksen lyhyessä ajassa. Kaksi myötäpäivään pyörivää kierreterää synnyttävät sekoitteiden liikkeen ylöspäin reunoilla ja alasvirtauksen keskellä. Sekoitin voi vuoron perään joko erotella intensiivisesti tai homogenisoida hellävaraisesti.

Ihanteelliseen sekoitelaatuun päästään riippumatta

 • täyttöasteesta (10–100 % käyttötilavuudesta)
 • sekoituskierrosnopeudesta
 • osien ominaisuuksista (esim. vaihtelevat irtotiheydet, hiukkaskoot tai virtausominaisuudet).

Kaksiakselisen pystysekoittimen lisäominaisuuksia

 • Kuiville, kosteille ja viskoosisille materiaaleille
 • Leikkausroottorit voivat nopeuttaa sekoitusprosessia ja lisäksi poistaa kasautumia
 • Sekoitinosa pyörii ja kiinnittyy vain ylhäältä
 • Laitteistoja voidaan käyttää sterilisaattori-sekoittimina ja reaktoreina
 • Jäämien tyhjennys patentoiduilla SinConvex®- ja ComDisc®-tekniikoilla
 • amixon®-kaksiakselisekoittimet täyttävät EHEDG:n vaatimukset ja ne voidaan valmistaa seuraavien sertifikaattien mukaisesti
  • 3a-hygieniastandardit
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Kolmiulotteisen materiaalien virtauksen ansiosta amixon®-kaksiakselisekoittimella voidaan taata optimaaliset sekoitteet ja loistava hiukkasten suojaus. 

Sekoitusastia koostuu kahdesta toisiinsa hitsatusta sylinteristä. Niiden keskellä pyörii kaksi kierteistä sekoitusosaa samaan suuntaan. Kierteet aiheuttavat materiaalin jatkuvan nousun ylöspäin. Kierreterien leveys on laskettu siten, että jo yhdellä sekoittimen kierroksella siirtyy viidesosa koko sekoitteesta. Sekoitteiden hellävarainen syöttö ylöspäin tapahtuu kierreterien avulla, alaspäin virtaus tapahtuu luonnollisesti painovoiman ansiosta. 

Hiukkasjärjestelmän sisäinen siirtyminen tapahtuu välialueella. Koska virtaus tapahtuu tilassa ilman kuolleita alueita, saavutetaan noin 30–90 sekoituskierroksella teknisesti erinomaisia sekoitteita, joita ei käytännössä voi enää parantaa. Tätä sekoitusprosessia voi kuvata ”jakavaksi sekoitukseksi”. Sekoitustoimenpide on erityisen hellävarainen ja energiatehokas.

Onnistuneen sekoitusprosessin jälkeen (n. 1–4 minuuttia) pohjaventtiili – niin ikään ilman kuolleita alueita – avautuu, ja sekoite virtaa alaspäin sekoittimen poistosuuttimista. Tämä poistotoimenpide ei aiheuta erittelyä, ja virtauksen vahvuus määräytyy sulkuventtiilin mukaan. Erityisen vankaksi tehty sekoitinosa kiinnittyy ja toimii pääsääntöisesti vain ylhäältä. Sekoitinakselin jaettava PTFE-huulitiiviste takaa, että käyttö on pölytöntä ja ilman epäpuhtauksia; myös silloin, kun järjestelmäpaineet vaihtelevat sekoitusrummun sisällä. 

amixon® mahdollistaa miellyttävän pääsyn ja näkymän sekoitusrumpuun suurikokoisten tarkastusluukkujen avulla. Siten manuaalinen kuivapuhdistus voidaan suorittaa nopeasti ja luotettavasti. Tarkastusluukut on valmistettu CleverCut®-menetelmällä. Uraan asetettu O-rengastiiviste tiivistyy hyvin lähellä tuotetta kaasu- ja pölytiiviiksi. Tämä luukun tiiviste sopii myös automaattiseen märkäpuhdistukseen WaterDragon®-järjestelmällä, koska se tiivistää luukun käytännössä ilman kuolleita alueita.

Yhteydenotto

Tekemas AB
Peter Gustafsson
Varlabergsvägen 16F
43439 Kungsbacka
Ruotsi
Puh.: +46 70 961 6081
S-posti: pg@tekemas.com
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Saksa
Puh.: +49 5251 688 888 0
S-posti: sales@amixon.com