Skip to main content

Trendsætter i produktionen og udviklingen af procesudstyr

amixon® er en trendsætter i produktionen og udviklingen af procesudstyr for industrien.

Særlig vægt er lagt på fremstillingen af et sterilt apparat, som lever op til høje og de højeste hygiejnekrav. I denne sammenhæng har vi udviklet nye blandeværker og metoder til resttømningen.  

Vi fabrikerer bl.a. pulverblendere, vakuum-tørrere og reaktorer. Med vedvarende forskning og innovation har amixon® i de sidste år markant forbedret produktiviteten og hygiejnestandarderne af procesudstyr.

Fødevarer

Fra mild homogenisering til intensiv blanding i samme apparat: tørret supper, bagemidler, bakteriekulturer, praktiske instants, krydderier, præpareringen af hydrokolloider, instant budding, mysli, fosforsyrederivat til Cola-drikkevarer, kaffe, sportsernæring, jod-tilføringen i spisesalt, tobak, ...

amixon® lever op til de særligt høje hygiejnekrav i fødevareindustrien, fordi vores gennemførelser er i overensstemmelse med EHEDG.

 

Anvendelser i fødevareindustrien

 • Bagemidler og bageblandinger, melblandinger, mysli
 • Pulver til drikkevarer
 • Instant ret, tørret supper, instant sovs, tørret grøntsager
 • Krydderiblandinger, salte, pastaer
 • Te blandinger
 • Mælkeprodukter, tørmælk
 • Fortykkelsesmidler, tilsætningsstoffer, aromaer og smagsstoffer
 • Chokolademasser
 • Sødemiddel
 • Pulver af fedtstoffer

Life science-industrien

Vores arbejde er baseret på mange års erfaring, når vi hurtigt og præcist blander selv de mindste komponenter som probiotika eller præbiotika, mineraler og mikromineraler som zink, kobber, selen eller krom. Med at apparat fra amixon® er resultatet af en elegant blandeproces et produkt af høj kvalitet, som er støvfri, kan dispergeres hurtigt, fugtes problemløst og er let opløseligt og homogen. 

 

Anvendelser i Life science-industrien

 • Børnemad, diætkost
 • Bakteriekulturer
 • Kosttilskud, brusetabletter, sportsernæring
 • Enzymer, aromaer, tabletmasser, vitamin-compounds, løsninger til lægemidler
 • Jodløsninger
 • Lecitinpulver, mineraler
 • Make-up

Vores Mixere

Konisk enkeltaksel Mikser AM

Ideelle blandekvaliteter, korte blandetider til tørre og fugtige produkter samt pastaer, med variabel fyldningsgrader.

En markant egenskab ved den koniske amixon® enkeltaksel mikser er den høje resttømningsgrad. Desuden kan apparaterne allerede bruges ved en fyldningsgrad på kun 5 %. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående bevægelse i periferien og en nedadgående strømning i midten. Tryktætte og dobbelt væggede typer bruges som vakuum-mikser-tørrere eller reaktorer.

Vertikal dobbeltaksel mikser HM

Bedste blandeegenskaber, ekstrem skånsom og meget korte blandetider til tørre og fugtige produkter samt til pastaer.

Den vertikale dobbeltakselblander giver en meget skånsom og ensartet blanding på kort tid. De to spiralformede røreværker, rotere i samme retning for at opnå en opadgående bevægelse i periferien og en nedadgående strømning i midten. Mikserne kan bruges til intensiv deagglomerering eller meget skånsom homogenisering.

KoneSlid®- Mikser KS

Spiralblander med ukonventionelt blandekammer

amixon® har udviklet et interessant og innovativt enkeltakslet blandesystem, med forholdsvis små dimensioner. Denne blander kendetegnes bl.a. ved meget korte blande- og resttømningstider. Således er den i stand til at forarbejde store produktmængder på korte cyklustider.

Vertikal enkeltaksel mikser VM Vertikal enkeltaksel mikser VM

Ideelle blandeegenskaber til tørre og fugtige produkter, pastaer samt suspensioner

Vertikal enkeltaksel mikser realiserer høje blandeegenskaber og er anvendelig til tørre, fugtige og suspenderende produkter samt til pastaer. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående spiralbevægelse i periferien og en nedadgående strømning i midten. Dette blandeprincip fungerer allerede ved 10 % fyldningsgrad. amixon® vertikale enkeltakselmikser kan anvendes som steril mikser og reaktor.

Vakuum-mikser-tørrer og vakuumreaktor VMT

Varm/kold-tryk/vakuum reaktioner til tørre og fugtige produkter samt pastaer.

Vakuum-mikser-tørrere og reaktorer er anvendelige til pulver og suspensioner samt pastaer og deje. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående transport i periferien og en nedadgående strømning i midten. På den måde garanteres der en præcis blanding. Tørringen sker ekstremt hurtigt og skånsomt. Tørreren kan bruges som steriliseringsapparat og som reaktor.

Den koniske mikser, tørrer og reaktor AMT

Varme/kolde og tryk/vakuum reaktioner til tørre, fugtige og pastøse produkter.

VTakket være mikseranlæggets koniske beholder, er den velegnet til produktionen af pastaer og deje. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående transport i periferien og en nedadgående strømning i midten. På den måde garanteres en præcis blanding. Tørringen er desuden ekstrem hurtig og skånsom. Mikseranlægget kan også bruges som sterilt apparat eller som reaktor.

Mikser med gennemstrømning og granulering i ringformet lag RMG

For en kontinuerlig pelletering af spredte goder til runde granulater i lignende størrelse

Mikseranlæggenes blandeværktøj fra amixon®, der ligner en skovl, sikrer en særlig skånsom blanding af tørre, fugtige og pastøse produkter.

Kontinuerlige mikser AMK

For tørre, fugtige og suspenderet produkter

Mikseranlæg fra amixon® kan også integreres i kontinuerlige produktionsprocesser. Mikseranlæggets intensitet kan indstilles: Alt efter den konkrete opgave kan produkterne homogeniseres skånsomt eller desagglomereres intensivt. Opholdstiden er uafhængig af blandeværktøjet og omdrejningsfrekvensen. Fyldningsgraden kan justeres fra 10% op til 80% af nettorumfanget.

Artikel

Procesanlæg i form af præcisionsmiksere til produktionen af aromastoffer

Et godt procesanlæg er afgørende for den ideelle produktion af aromastoffer. Læs her hvorfor du gør alt rigtigt med et mikseranlæg fra amixon®.

Miksere til fødevareindustrien og babymad – mikseranlæg fra amixon®

Vores Hygenic Design opfylder de højeste hygiejnekrav selv i fødevareindustrien. Læs mere om hvorfor de teknisk enestående miksere fra amixon® er velegnet til produktionen af fødevarer.

Forskellige miksere og koncepter til fremstillingen af babymad –miksere fra amixon®

Vi har udviklet forskellige miksere for at opnå de bedste resultater i produktionen af fødevarer. Opdag KoneSlid® og kontinuerlig mikseren samt end-of-the-line mikseranlægget fra amixon®.

Miksere til produktionen af kosttilskud – amixon® miksere

Et godt procesanlæg er afgørende for den ideelle produktion af kosttilskud. Mikserne fra amixon® er velegnet til fremstilling af pulver og tabletter. Læs mere om vores miksere her.

Mikseranlæg for kemiske og farmaceutiske anvendelser – miksere fra amixon®

For behandlingen af kemiske eller farmaceutiske aktivstoffer er blandeprocessen et afgørende trin. Der-for har vi udviklet nye miksere, der mestrer lige netop denne opgave.

Mikseranlæg til fremstillingen af pulvere til 3D-printning – amixon® miksere

Et godt mikseranlæg er afgørende for den korrekte fremstilling af pulvere og polymere, som så bruges til 3D-printning. Læse mere om de specielle udfordringer og vores løsninger til dem.

Mikseranlæg til veganske kødalternativer – miksere fra amixon®

Efterspørgslen for veganske og kødfrie fødevarer er steget enormt. Derfor har vi udviklet nye miksere, der mestrer lige netop denne opgave. Opdag vores kontinuerlige mikser.

Den rigtige blanding for sundhed og mere præstation – miksere fra amixon®

Hvem kender den ikke – brusetabletten til morgenmaden til en god start på dagen. Kosttilskud er i øjeblikket på markedet i mange varianter og flere og flere mennesker stoler af deres fordele til bevarelse af sundhed og for en anelse mere præstation. Hjemmehørende mellem fødevarer og farmaceutiske produkter, er produktionen af pulvere, tabletter, olier og kapsler ekstremt krævende.

Mysli - en krævende blanding til trendbevidste

Mysli er blevet en uundværlig del af en bevidst, individuel ernæring. Meget individuel i sin sammensætning og tilberedning. Hvilke udfordringer blandingen af de forskellige komponenter og hvordan den ideelle blanding kan produceres, afslører en af de mest traditionelle økologiske fødevareproducenter - Bauckhof Mühle.

amixon®-blandere og reaktorer til produktion af rengøringsmidler og metaldsæber

Både blanderen og syntesereaktorerne bør specielt tilpasses for at kunne opfylde den pågældende opgave så godt som muligt. amixon-blandere og reaktorer opfylder sådanne specielle opgaver perfekt.

Kontakt