Skip to main content

KoneSlid®-sekoitin KS

Spiraalisekoitin innovatiivisella  sekoitusrummulla

amixon® on kehittänyt kiinnostavan innovaation: yksiakselisen sekoitinjärjestelmän, jolla on suhteellisen kompaktit mitat. Tämän sekoittimen etuja ovat muun muassa erityisen lyhyet sekoitus- ja jäämien tyhjennysajat. Siten se pystyy käsittelemään suuria tuotemääriä lyhyillä sekoitusjaksoilla.

KS täyttää EHEDG:n vaatimukset ja se voidaan valmistaa seuraavien seertifikaattien mukaisesti:

  • 3-A-hygieniastandardit
  • FDA
  • GMP
  • ASME

KoneSlid®-sekoittimella saavutetaan uudella tavalla erinomaisia sekoitteita samalla käsitellen hiukkasia hellävaraisesti. Sekoitusastia koostuu siilomaisesta astiasta, jonka keskellä alhaalla on suuri kartio. Se on muotoiltu sileäksi ja virtauksen mukaiseksi, joten se tukee sekoitteiden virtausta. Kierteiset sekoitusosat syöttävät materiaalia spiraalimaisesti ylöspäin. Tämä toimenpide tapahtuu astian seinämiä pitkin.

Kun materiaalit ovat saapuneet ylös, ne laskeutuvat alaspäin, ja kartio johdattaa ne jälleen ulos. Homogenisointiprosessi tapahtuu raja-alueella ylöspäin kiertymisen ja alaspäin liikkeen välissä. Tämä toimenpide on hellävarainen ja tehokas. Noin 20–30 sekoituskierroksen jälkeen saadaan ihanteellisia sekoitteita, joita ei käytännössä voi enää parantaa. Sitten poisto-osa laskeutuu muutamia senttimetrejä alaspäin, jotta tyhjennys voi tapahtua nopeasti ja jopa 100-prosenttisesti ilman jäämiä

KoneSlid®-sekoitin tyhjentää useimmiten säiliöihin, säkkeihin tai pullotuskoneen keräysastioihin. Jos ulostuleva materiaali laskeutuisi keräysastian keskelle, muodostuisi materiaalikartio aiheuttaen kaksi haittaa. Ensinnäkin koko keräyskapasiteettia ei voida tällöin käyttää, toiseksi kasaumat voivat aiheuttaa erotteluvaikutuksia. Sekoitteet poistetaan tässä kuvatusta sekoituslaitteistosta keskittämättä ja ilman erottelua.

Yhteydenotto

Tekemas AB
Peter Gustafsson
Varlabergsvägen 16F
43439 Kungsbacka
Ruotsi
Puh.: +46 70 961 6081
S-posti: pg@tekemas.com
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Saksa
Puh.: +49 5251 688 888 0
S-posti: sales@amixon.com