Skip to main content

Tyhjiö-sekoituskuivain ja tyhjiöreaktori VMT

Kuuma/kylmäpaine/tyhjiöreaktiot kuiville, kosteille ja viskoosisille materiaaleille

Tyhjiö-sekoituskuivainta ja -reaktoria voidaan käyttää jauheille ja suspensioille sekä tahnoille ja taikinoille. Kierresekoitin saa aikaan sekoitettavan materiaalin kolmiulotteisen liikkeen, ylöspäin kiertymisen reunoilla ja alaspäinvirtauksen keskellä. Tällä tavalla mahdollistetaan tarkka sekoitus: kuivaus tapahtuu erittäin nopeasti ja hellävaraisesti. Kuivainta voidaan käyttää sterilointilaitteena ja reaktorina.

Täyttää EHEDG:n vaatimukset ja voidaan valmistaa seuraavien sertifikaattien mukaisesti:

  • 3-A-hygieniastandardit
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Tyhjiö-sekoituskuivaimen lisäominaisuuksia:

  • Lämpösäädeltäviä
  • Leikkausroottorit voivat nopeuttaa sekoitusprosessia ja lisäksi poistaa kasaantumia
  • Tyhjiön- ja paineenkestävänä soveltuu sekoituskuivaukseen ja reaktio-ohjaukseen
  • Sekoitinosa pyörii ja kiinnittyy vain ylhäältä
  • Täydellinen tyhjennys mahdollista patentoidulla SinConvex®- ja ComDisc®-tekniikalla

amixon®-tyhjiö-sekoitinkuivaimissa ja -reaktoreissa käytetään pystykiinnitettyjä kierteisiä sekoiteosia, jotka pyörivät tasaisen lyhyillä etäisyyksillä sekoitusrummussa. Lyhyt etäisyys sekoituslaitteiston ja astian seinämän välillä takaa ihanteellisen lämmönsiirron, erityisesti, kun kaikilla tuotetta koskettavilla pinnoilla on kaksoisvaippa: sekoittimen akselilla, lapiomaisesti muotoilulla varrella ja kierteisellä sekoitinosalla. Kierresekoittimen erityinen muotoilu tuottaa sekoituksen ja virtauksen ilman tuotteiden tiivistymistä ja painetta. Sekä jauhemaisia että myös viskoosisia ja kiteisiä materiaaleja kuivataan luotettavasti. Joskus tuotteiden koostumus vaihtelee, ja silloin kuivauksen aikana on korjattava viskoplastisia olomuotoja.

Kuivaimet on valmistettu uusimpien EHEDG:n määräysten, GMP-vaatimusten sekä FDA:n vaatimusten mukaisesti, ja niitä käytetään jauhemaisten materiaalien hellävaraiseen tyhjiö-kontaktikuivaukseen.

Yritykset, jotka valmistavat tuotteensa steriileissä olosuhteissa, voivat hyödyntää uudentyyppistä WaterDragon®-puhdistusjärjestelmää. Se toimii täysautomaattisesti ja suorittaa automaattisen märkäpuhdistuksen, höyrysteriloinnin ja näitä seuraavan kuivauksen. Puhdistus on aina silloin tehokasta, kun sitä edeltää jäämätön tyhjennys. Niin kutsutut SinConvex®-sekoitinlaitteistot kehitettiin ja patentoitiin tähän tarkoitukseen. Näillä pystykiinnitetyillä kierresekoittimilla on 33 asteen kallistus, ja siten ne varmistavat jopa 99,998 %:n jäämien tyhjennysasteen.

Yhteydenotto

Tekemas AB
Peter Gustafsson
Varlabergsvägen 16F
43439 Kungsbacka
Ruotsi
Puh.: +46 70 961 6081
S-posti: pg@tekemas.com
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Saksa
Puh.: +49 5251 688 888 0
S-posti: sales@amixon.com