Yksiakselinen pystysekoitin VM

Parhaat sekoitteet kuiville, kosteille ja viskoosisille materiaaleille sekä suspensioille

Yksiakselisella pystysekoittimella saavutetaan korkealaatuisia sekotteita. Se sopii kuiville, kosteille ja suspendoituneille materiaaleille sekä tahnoille. Kierresekoitin saa aikaan sekoitettavan materiaalin kolmiulotteisen liikkeen; ylöspäin kiertymisen reunoilla ja alaspäinvirtauksen keskellä. Tämä sekoitusperiaate toimii jopa 10 %:n täyttöasteella. amixon® yksiakselisia pystysekoittimia voidaan käyttää steriilisekoittimina ja reaktoreina.

Täyttävät EHEDG:n vaatimukset ja voidaan valmistaa seuraavien sertifikaattien mukaisesti:

  • 3-A-hygieniastandardit
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Yksiakselisten sekoittimen lisäominaisuuksia

  • Leikkausroottorit voivat nopeuttaa sekoitusprosessia ja poistaa kasautumia
  • Sekoitinosa pyörii ja kiinnittyy vain ylhäältä
  • Paineenkestäviä, kaksoisvaipallisia malleja käytetään tyhjiö-sekoitinkuivaajina ja reaktoreina.
  • Jäämien tyhjennys patentoiduilla SinConvex®- ja ComDisc®-tekniikoilla

Virtaus ilman kuolleita alueita mahdollistaa optimaalisen sekoituksen amixon®-sekoittimella. Keskeinen sekoitinosa pyörii ja kiinnittyy vain ylhäältä. Kierteinen sekoitusterä kerää sekoitettavat materiaalit sekoitusrummun reunoilla ja syöttää niitä ylöspäin.

Kun sekoite on saapunut ylös, se alkaa virrata astian keskellä alaspäin. Kuivat, kosteat tai suspendoituneet materiaalit sekoitetaan pienellä kierrosnopeudella riippumatta vaihtelevasta hiukkaskoosta, irtotiheydestä ja virtausominaisuuksista. Tämän vuoksi sekoittimen täyttöaste voi vaihdella n. 10–100 % välillä. Yhdellä ja samalla sekoittimella voidaan homogenisoida äärimmäisen hellävaraisesti, mutta myös poistaa kasaumia erittäin korkealla energian syötöllä.


Jo noin 40–160 sekoituskierroksella muodostetaan teknisesti ihanteellisia sekoitteita, joita ei käytännössä voi enää parantaa. Patentoitu ComDisc®-järjestelmä mahdollistaa jopa 99,99 % jäämättömän tyhjennyksen.

amixon®-laitteistot on muotoiltu selkeästi. Sekoitusosat ja sekoitustilat on hitsattu ja hiottu saumattomasti. Ne voidaan puhdistaa antibakteerisesti: ergonomisen miellyttävästi, manuaalisesti, automaattisesti, kuivana tai märkänä. CleverCut®-luukut ovat hygienian kohokohta. amixon®-laitteistot vastaavat tämänhetkisiä hygieniastandardeja. Ne on valmistettu EHEDG-, GMP- ja FDA-vaatimusten mukaisesti. WaterDragon®-laitteistolla amixon® asettaa standardit automaattiselle märkäpuhdistukselle.

Tekninen piirustus

undefined

Poikkileikkaus
Yksiakselinen pystysekoitin VM 

undefined


Virtausperiaate
Yksiakselinen pystysekoitin VMSertifikaatit

 


agglomeraatio

     

dispergointi


dispergointi

   


sekoitus

     


päällystys

 

Yhteydenotto

Tekemas AB
Peter Gustafsson
Varlabergsvägen 16F
43439 Kungsbacka
Ruotsi
Puh.: +46 70 961 6081
S-posti: pg@tekemas.com
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Saksa
Puh.: +49 5251 688 888 0
S-posti: sales@amixon.com