Skip to main content

Yksiakselinen pystysekoitin VM

Parhaat sekoitteet kuiville, kosteille ja viskoosisille materiaaleille sekä suspensioille

 

Yksiakselisella pystysekoittimella saavutetaan korkealaatuisia sekotteita. Se sopii kuiville, kosteille ja suspendoituneille materiaaleille sekä tahnoille. Kierresekoitin saa aikaan sekoitettavan materiaalin kolmiulotteisen liikkeen; ylöspäin kiertymisen reunoilla ja alaspäinvirtauksen keskellä. Tämä sekoitusperiaate toimii jopa 10 %:n täyttöasteella. amixon® yksiakselisia pystysekoittimia voidaan käyttää steriilisekoittimina ja reaktoreina.

Täyttävät EHEDG:n vaatimukset ja voidaan valmistaa seuraavien sertifikaattien mukaisesti:

  • 3-A-hygieniastandardit
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Virtaus ilman kuolleita alueita mahdollistaa optimaalisen sekoituksen amixon®-sekoittimella. Keskeinen sekoitinosa pyörii ja kiinnittyy vain ylhäältä. Kierteinen sekoitusterä kerää sekoitettavat materiaalit sekoitusrummun reunoilla ja syöttää niitä ylöspäin.

Kun sekoite on saapunut ylös, se alkaa virrata astian keskellä alaspäin. Kuivat, kosteat tai suspendoituneet materiaalit sekoitetaan pienellä kierrosnopeudella riippumatta vaihtelevasta hiukkaskoosta, irtotiheydestä ja virtausominaisuuksista. Tämän vuoksi sekoittimen täyttöaste voi vaihdella n. 10–100 % välillä. Yhdellä ja samalla sekoittimella voidaan homogenisoida äärimmäisen hellävaraisesti, mutta myös poistaa kasaumia erittäin korkealla energian syötöllä.

Den ideala blandningen nås i amixon® blandaren genom ett cirkulerande flöde utan döda utrymmen. Det centrala blandningsverktygets lager och drivning finns endast på ovansidan. 

Blandningsverktyget tar blandgodset i blandningskammarens periferi och för det uppåt. När det har kommit längst upp rinner blandgodset i behållarens mitt nedåt. Torra, fuktiga och suspenderade material blandas optimalt, oberoende av varierande partikelstorlek, volymvikten och flödesegenskaper och med låg rotationsfrekvens. Blandarens fyllnadsnivå kan variera från 10 till 100 %. Med en och samma blandare kan godset homogeniseras skonsamt men även intensivt bryta upp agglomerat med extrem hög energiöverföring.

Jo noin 40–160 sekoituskierroksella muodostetaan teknisesti ihanteellisia sekoitteita, joita ei käytännössä voi enää parantaa. Patentoitu ComDisc®-järjestelmä mahdollistaa jopa 99,99 % jäämättömän tyhjennyksen.

amixon®-laitteistot on muotoiltu selkeästi. Sekoitusosat ja sekoitustilat on hitsattu ja hiottu saumattomasti. Ne voidaan puhdistaa antibakteerisesti: ergonomisen miellyttävästi, manuaalisesti, automaattisesti, kuivana tai märkänä. CleverCut®-luukut ovat hygienian kohokohta. amixon®-laitteistot vastaavat tämänhetkisiä hygieniastandardeja. Ne on valmistettu EHEDG-, GMP- ja FDA-vaatimusten mukaisesti. WaterDragon®-laitteistolla amixon® asettaa standardit automaattiselle märkäpuhdistukselle.

Yhteydenotto

Tekemas AB
Peter Gustafsson
Varlabergsvägen 16F
43439 Kungsbacka
Ruotsi
Puh.: +46 70 961 6081
S-posti: pg@tekemas.com
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Saksa
Puh.: +49 5251 688 888 0
S-posti: sales@amixon.com