Skip to main content

Den koniske mikser, tørrer og reaktor AMT

Varme/kolde og tryk/vakuum reaktioner til tørre, fugtige og pastøse produkter.

VTakket være mikseranlæggets koniske beholder, er den velegnet til produktionen af pastaer og deje. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående transport i periferien og en nedadgående strømning i midten. På den måde garanteres en præcis blanding. Tørringen er desuden ekstrem hurtig og skånsom. Mikseranlægget kan også bruges som sterilt apparat eller som reaktor.

Den opfylder EHEDG-kravene og kan fremstilles i overensstemmelse med følgende certifikater:

  • 3-A Sanitary Standards
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Yderligere egenskaber af det koniske tørre- og mikseranlæg:

  • Blandeværktøjets temperatur kan justeres opad.
  • Skærende rotorer kan desagglomerer eller fremskynde tørrings- og blandingsprocessen.
  • Vakuum- og trykbestandigt.
  • Velegnet til reaktioner / tørring og blanding på same tid.
  • Blandeværktøjet monteres helt øverst og sættes kun i bevægelse ovenfra.

Mikseren i AMT-rækken har fordelen, at bunden er konisk. Dette tillader en automatisk og næsten restløs tømning af letflydende materialer. Takket være SinConvex® blandeværktøjet, som muliggør en tredimensionel blanding af massen, er blandingen garanteret homogen. SinConvex® sørger for, at indholdet bliver transporteret opad i periferien for at kunne flyde nedad igen i midten af beholderen.

Ikke kun mikseranlægget selv men også blandeværktøjet er opvarmet. Tørringen er derfor meget hurtig, skånsom og ensartet. Beholderen er vakuum- og trykbestandig. Trykafhængige reaktioner kan også realiseres.

Mikseren og reaktoren AMT er velegnet til tørringen af pulvere, suspensioner, pastaer og deje. Skærende rotorer kan desagglomerer eller fremskynde tørrings- eller blandingsprocessen. Beholderen kan udstyres med en opvarmet inspektionsdør uden dannelse af mellemrum, hvis dette ønskes.

Tørreprocessen i AMT anlæggene blev udviklet til at leve op til høje hygiejnekrav. De kan bruges som sterile reaktorer i overensstemmelse med FDA- og EHEDG-kravene såvel som 3a-Sanitary-Standards.

Kontakt

Tekemas Proces A/S
Naverland 2
2600 Glostrup
Danmark
Tel.: +45 36 70 6000
Fax: +45 36 70 6059
E-Mail: info@tekemas.dk
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Tyskland
Tel.: +49 5251 688 888 0
E-Mail: sales@amixon.com