Konisk enkeltaksel Mikser AM

Ideelle blandekvaliteter, korte blandetider til tørre og fugtige produkter samt pastaer, med variabel fyldningsgrader.

En markant egenskab ved den koniske amixon® enkeltaksel mikser er den høje resttømningsgrad. Desuden kan apparaterne allerede bruges ved en fyldningsgrad på kun 5 %. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående bevægelse i periferien og en nedadgående strømning i midten. Tryktætte og dobbelt væggede typer bruges som vakuum-mikser-tørrere eller reaktorer.

Det opfylder EHEDG-kravene og kan fremstilles i overensstemmelse med følgende certifikater:

  • 3-A Sanitary Standards
  • FDA
  • GMP
  • ASME


Andre egenskaber ved den koniske enkeltakselmikser

  • Høje blandeegenskaber
  • Anvendelig til tørre, fugtige og suspenderede produkter samt pastaer og deje
  • Kan efter ønske fremstilles som steril blander og reaktor.
  • Skærerotorer kan fremskynde blandeprocessen og bruges samtidig til deagglomerering
  • Blandeværket er kun lejret og drevet fra oven.


Med de koniske amixon®-mikser blev der initieret en interessant tendens; især, når det drejer sig om de hygiejniske forhold ved behandlingen af krydderiblandinger, aromaer, pulversupper eller bage ingredienser.

Ideelle blandekvaliteter ved forskellige fyldningsgrader fra 5-100 %, meget høje tømningsgrader på op til 99,99 % og fremragende inspektionsmuligheder ved hjælp af CleverCut®-inspektionsdøre er de vigtigste succesfaktorer.

amixon®-blandere opfylder EHEDG og FDA kravene og således også de højeste krav til hygiejnisk behandling af kosttilskud, babyfood og lægemidler. Desuden opfylder de alle krav i GMP-standarderne.

Blandebeholderen er konisk opretstående med overside cylinder. I midten af blandekammeret roterer det SinConvex® – røreværk og sørger for en komplet blanding af materialerne. Spiralen indfanger blandingsmaterialet i blandekammerets periferi og transporterer det opad. Foroven løber blandingsmaterialet så nedad i midten af beholderen. Tørre, fugtige eller suspenderede produkter bliver uafhængigt af forskellige partikelstørrelser, vægtfylde og flydeegenskaber perfekt blandet i form af klassisk push flow ved lav drejefrekvens. Grundet den ”Døde områder” frie omfordeling genereres der således efter ca. 70 til 200 omdrejninger af røreværket den ideelle blandekvalitet, som i praksis ikke bliver bedre.

På grund af den koniske udformning bliver pulverne udledt segregationsfrit ved langsomt roterende røreværk og fuldstændigt tømt ved frit flydende materialer.Tekniske tegninger

undefined

Tværsnit af mikseren
Konisk enkeltaksel Mikser AM

 

undefined


Strømningsforløbet
Konisk enkeltaksel Mikser AMCertifikater
 


agglomerering

     


spredning

   


miksing

     


belægning

 

Kontakt

Tekemas Proces A/S
Naverland 2
2600 Glostrup
Danmark
Tel.: +45 36 70 6000
Fax: +45 36 70 6059
E-Mail: info@tekemas.dk
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Tyskland
Tel.: +49 5251 688 888 0
E-Mail: sales@amixon.com

Jeg har læst og er indforstået med samtykkeerklæringen