Skip to main content

Konisk enkeltaksel Mikser AM

Ideelle blandekvaliteter, korte blandetider til tørre og fugtige produkter samt pastaer, med variabel fyldningsgrader.

En markant egenskab ved den koniske amixon® enkeltaksel mikser er den høje resttømningsgrad. Desuden kan apparaterne allerede bruges ved en fyldningsgrad på kun 5 %. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående bevægelse i periferien og en nedadgående strømning i midten. Tryktætte og dobbelt væggede typer bruges som vakuum-mikser-tørrere eller reaktorer.

Det opfylder EHEDG-kravene og kan fremstilles i overensstemmelse med følgende certifikater:

  • 3-A Sanitary Standards
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Andre egenskaber ved den koniske enkeltakselmikser

  • Høje blandeegenskaber
  • Anvendelig til tørre, fugtige og suspenderede produkter samt pastaer og deje
  • Kan efter ønske fremstilles som steril blander og reaktor.
  • Skærerotorer kan fremskynde blandeprocessen og bruges samtidig til deagglomerering
  • Blandeværket er kun lejret og drevet fra oven.

Med de koniske amixon®-mikser blev der initieret en interessant tendens; især, når det drejer sig om de hygiejniske forhold ved behandlingen af krydderiblandinger, aromaer, pulversupper eller bage ingredienser.

Ideelle blandekvaliteter ved forskellige fyldningsgrader fra 5-100 %, meget høje tømningsgrader på op til 99,99 % og fremragende inspektionsmuligheder ved hjælp af CleverCut®-inspektionsdøre er de vigtigste succesfaktorer.

amixon®-blandere opfylder EHEDG og FDA kravene og således også de højeste krav til hygiejnisk behandling af kosttilskud, babyfood og lægemidler. Desuden opfylder de alle krav i GMP-standarderne.

Blandebeholderen er konisk opretstående med overside cylinder. I midten af blandekammeret roterer det SinConvex® – røreværk og sørger for en komplet blanding af materialerne. Spiralen indfanger blandingsmaterialet i blandekammerets periferi og transporterer det opad. Foroven løber blandingsmaterialet så nedad i midten af beholderen. Tørre, fugtige eller suspenderede produkter bliver uafhængigt af forskellige partikelstørrelser, vægtfylde og flydeegenskaber perfekt blandet i form af klassisk push flow ved lav drejefrekvens. Grundet den ”Døde områder” frie omfordeling genereres der således efter ca. 70 til 200 omdrejninger af røreværket den ideelle blandekvalitet, som i praksis ikke bliver bedre.

På grund af den koniske udformning bliver pulverne udledt segregationsfrit ved langsomt roterende røreværk og fuldstændigt tømt ved frit flydende materialer.

Kontakt

Tekemas Proces A/S
Naverland 2
2600 Glostrup
Danmark
Tel.: +45 36 70 6000
Fax: +45 36 70 6059
E-Mail: info@tekemas.dk
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Tyskland
Tel.: +49 5251 688 888 0
E-Mail: sales@amixon.com