Skip to main content

Kartio-sekoituskuivain ja reaktori, tyyppi AMT

Kuuma/kylmäpaine/tyhjiöreaktiot kuiville, kosteille ja viskoosisille materiaaleille

Kartiomaisella astialla varustettua sekoituskuivain-reaktoria voidaan käyttää jauheille ja suspensioille sekä tahnoille ja taikinoille. Kuivaus tapahtuu erittäin nopeasti ja hellävaraisesti: spiraalisekoitin saa aikaan seoksen kolmiulotteisen liikkeen, ylöskiertymisen laitoja pitkin ja alasvirtauksen keskellä. Soluvat aineet voidaan tyhjentää käytännössä ilman jäämiä. Kontaktikuivain voidaan valmistaa steriilireaktoriksi.

Laite täyttää EHEDG-vaatimukset ja se voidaan valmistaa seuraavien sertifikaattien mukaiseksi:

  • 3-A-hygieniastandardit
  • FDA
  • GMP
  • ASME

 

Muita kartio-sekoituskuivaimen ominaisuuksia:

  • Spiraalisekoittimet, varret ja akseli ovat täysin lämpösäädeltäviä.
  • Leikkausroottorit voivat nopeuttaa sekoitus-kuivausprosessia ja hajottaa.
  • Paine- ja tyhjiötiivis
  • Paine- ja tyhjiötiivis
  • Sekoitinosa pyörii ja kiinnittyy vain ylhäältä.

AMT-sarjan kartiomaisen pohjamuodon ratkaiseva etu on, että vapaasti virtaavat materiaalit voidaan tyhjentää automaattisesti ja käytännössä ilman jäämiä. Samalla myös taataan kartiossa homogeeninen seos. Tästä huolehtii innovatiivinen SinConvex® sekoitustyökalu, joka saa aikaan seoksen kolmiulotteisen virtauksen. Seos liikkuu laitoja myöten ylöspäin ja keskellä jälleen alaspäin.

Ei ainoastaan itse sekoitin, vaan myös sen spiraalinauha, sekoitusvarret ja sekoitinakseli ovat täysi lämmitettävissä. Astia on tyhjiö- ja painetiivis , joten myös paineesta riippuvat reaktiomenetelmät ovat mahdollisia.

Sekoituskuivain-reaktori AMT soveltuu jauheiden, suspensioiden, tahnojen ja taikinoiden kuivaukseen. Leikkausroottorit voivat nopeuttaa sekoitus-kuivausprosessia ja hajottaa. Lisämahdollisuutena on varustaa sekoitinastia lämmitettävällä tarkastusovella, jossa ei ilmene kuolleita alueita.

AMT-sarjan kuivaimet on kehitetty tiukkojen hygieniavaatimusten mukaisiksi. Niitä voidaan käyttää FDA-hyväksyttyinä steriilireaktoreina. Lisäksi ne täyttävät EHEDG-vaatimukset ja 3-A-hygieniastandardit.

Yhteydenotto

Tekemas AB
Peter Gustafsson
Varlabergsvägen 16F
43439 Kungsbacka
Ruotsi
Puh.: +46 70 961 6081
S-posti: pg@tekemas.com
Internet www.tekemas.dk

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Saksa
Puh.: +49 5251 688 888 0
S-posti: sales@amixon.com