Vakuum-mikser-tørrer og vakuumreaktor VMT

Varm/kold-tryk/vakuum reaktioner til tørre og fugtige produkter samt pastaer.

Vakuum-mikser-tørrere og reaktorer er anvendelige til pulver og suspensioner samt pastaer og deje. Spiralen sørger for en tredimensionel blanding af blandingsmaterialet, en opadgående transport i periferien og en nedadgående strømning i midten. På den måde garanteres der en præcis blanding. Tørringen sker ekstremt hurtigt og skånsomt. Tørreren kan bruges som steriliseringsapparat og som reaktor.

Den opfylder EHEDG-kravene og kan fremstilles i overensstemmelse med følgende certifikater:

  • 3-A Sanitary Standards
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Andre egenskaber ved vakuum-mikser-tørreren:

  • Temperaturen på spiral, arme og aksel er fuldstændig kontrollerbar.
  • Skærerotorer kan fremskynde blandetørreprocessen og bruges samtidigt til deagglomerering.
  • Vakuum- og tryktæt til blandetørringer og reaktions styringer.
  • Røreværket er kun lejret og drevet fra oven.
  • Fuldstændig tøming med patenteret SinConvex® - og ComDisc® - teknologi muligt

Vakuum-mikser-tørrer og reaktorer fra amixon® arbejder med lodret lejrede spiral-røreværk, som roterer med en ensartet lille afstand til yder væggen i blandekamrene.

Den lille afstand mellem blandeværktøjet og beholdervæggen garanterer en ideel varmeoverførsel, da alle produktberørte overflader har dobbeltvægge. Både røreværksakslen, de skovlformede arme og spiralen. Spiralens specielle udformning sørger for en blanding og omfordeling uden komprimering og presning af produkterne. Både pulverformede, pastaer og krystallinske produkter bliver pålideligt tørret. Nogle gange ændres produkternes konsistens og der skal under tørringen overvindes seje plastiske tilstandsformer.

Tørrerene er fremstillet iht. de nyeste EHEDG-retningslinjer samt i overensstemmelse med GMP- og FDA og bruges til skånsom vakuum-kontakttørring af pulver.

Virksomheder, der fremstiller deres produkter under sterile forhold, kan bruge et nyt rengøringssystem ved navn WaterDragon®. Det arbejder fuldautomatisk og udfører den automatiske vådrensning, dampsterilisering og efterfølgende tørring. En god forudsætning for en effektiv rengøring er altid givet, når apparatet forinden blev fuldstændigt tømt. Til dette formål blev der udviklet og patenteret såkaldte SinConvex® røreværker. De lodrette ophængt spiral-røreværker har en effektiv hældning på 33° og sikrer, at der kan opnås tømningsgrader på op til 99,998 %.

Tekniske tegninger

Vakuum-mikser-tørrer og vakuumreaktor VMT


 

Vakuum-mikser-tørrer og vakuumreaktor VMT


Certifikater
 


agglomerering

     


spredning

   


miksing

     


tørring

     


coatning

 

Kontakt

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Tyskland
Tél.: +49 5251 688 888 0
E-Mail: sales@amixon.com


Jeg har læst og acceptere privat politikken