Yksiakselinen kartiosekoitin AM

Optimaalinen sekoituslaatu, lyhyet sekoitusajat kuiville, kosteille ja viskoosisille materiaaleille, muuntuva täyttöaste

amixon®-yhtiön yksiakselisen kartiosekoittimen yksi merkittävä ominaisuus on erittäin korkea jäämien tyhjennysaste. Lisäksi laitteistoja voidaan käyttää niinkin alhaisella kuin 5 % täyttöasteella. Kierreterä mahdollistaa sekoitettavan materiaalin kolmiulotteisen liikkeen, ylöspäin kiertymisen reunoilla ja alaspäinvirtauksen keskellä. Paineenkestäviä, kaksoisvaipallisia malleja käytetään tyhjiö-sekoitinkuivaajina ja reaktoreina.

Täyttävät EHEDG:n vaatimukset ja voidaan valmistaa seuraavien sertifikaattien mukaisiksi:

  • 3-A-hygieniastandardit
  • FDA
  • GMP
  • ASME

Yksiakselisen kartiosekoittimen lisäominaisuuksia

  • Korkeatasoiset sekoitteet
  • Sopii käytettäväksi kuiville, kosteille ja suspendoituneille materiaaleille sekä tahnoille ja taikinoille
  • Voidaan valmistaa pyynnöstä steriilisekoittimeksi ja reaktoriksi
  • Leikkausroottorit voivat nopeuttaa sekoitusprosessia ja poistaa kasautumia
  • Sekoitinosa pyörii ja kiinnittyy vain ylhäältä

amixon®-kartiosekoittimet ovat aloittaneet kiinnostavan trendin; erityisesti liittyen maustesekoitusten, aromien, kuivakeittojen tai leivonta-aineiden hygieeniseen käsittelyyn.

Tärkeimpiä menestystekijöitä ovat ihanteelliset sekoitteet vaihtelevilla täyttöasteilla 5–100 %, erityisen korkea jäämien tyhjennysaste 99,99 %:iin saakka ja esimerkilliset tarkastusmahdollisuudet CleverCut®-tarkastusluukkujen avulla.

amixon®-sekoittimet vastaavat EHEDG:n ja FDA:n vaatimuksia ja täyttävät siten korkeimmat vaatimukset lisäravinteiden, vauvanruuan ja lääkkeiden käsittelylle. Lisäksi ne täyttävät kaikki GMP-standardien vaatimukset.

Sekoitusastia on suunniteltu kartiomaiseksi, pystyssä seisovaksi ja yläpuolelta täytettäväksi sylinteriksi. Sekoitusrummun keskellä pyörii patentoitu SinConvex®-sekoituslaitteisto, joka synnyttää materiaalien kokonaisvirtauksen.

Kierreterä kerää sekoitettavat materiaalit sekoitusrummun reunoilla ja syöttää niitä ylöspäin. Kun sekoite on saapunut ylös, se alkaa virrata astian keskellä alaspäin. Kuivat, kosteat tai suspendoituneet materiaalit sekoitetaan klassisella työntövirtauksella ja pienellä kierrosnopeudella riippumatta vaihtelevasta hiukkaskoosta, irtotiheydestä ja virtausominaisuuksista. Koska virtaus tapahtuu tilassa ilman kuolleita alueita, saadaan noin 70–200 sekoituskierroksella aikaiseksi teknisesti erinomaisia sekoitteita, joita ei käytännössä voi enää parantaa.

Johtuen kartiomaisesta rakenteesta tulevat kiinteät materiaalit ulos hitaasti pyörivän sekoittimen avulla ilman erottelua – vapaasti virtaavien materiaalien kohdalla viimeisimpään jäämään saakka.

Tekninen piirustus

Yksiakselinen kartiosekoitin AM

 

Yksiakselinen kartiosekoitin AM


Sertifikaatit 


agglomeraatio

     


dispegrointi

   


sekoitus

     


päällystys

 

Yhteydenotto

amixon GmbH
Halberstaedter Strasse 55
33106 Paderborn
Saksa
Puh.: +49 5251 688 888 0
S-posti: sales@amixon.com